Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

standplaats of trektocht
Totaal 8 reizen
1 pagina
1
Duitsland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Eifelsteig Steinfeld-Hillesheim, 5 dagen
De Eifelsteig is een zorgvuldig samengestelde wandelroute door het prachtige heuvellandschap tussen de oude steden Aachen (Aachen) en Trier. Een zeer mooi deel ligt in de wijde omgeving van Blankenheim.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Grimmsteig 6 dagen
Der Grimmsteig im Märchenland Tot de bekendste Duitse literatuur behoren de sprookjes van Jacob en Wilhelm Grimm. Roodkapje, Sneeuwwitje, De wolf en de zeven geitjes, Assepoester, Hans en Grietje.... De bakermat van de Grimms is Kassel, een middelgrote Duitse stad aan de rand van het wandelgebied, dus goed te bezoeken op de heen- of terugreisdag. De wandeltocht start in de stille omgeving van het dorpje Nieste, het landschap is flink heuvelachtig met toppen die tot ca. 500 meter gaan; dagelijks maakt u enkele stijgingen en dalingen die een kwartiertje of iets langer kunnen duren...
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Lahn Wanderweg, 4 dagen
Koninklijk wandelen in Nassauer Land. Een rustig heuvellandschap waardoor zich beneden in het dal de rivier beweegt. Beurtelings langs de Lahns noord- en zuidzijde “loopt” de Lahnwanderweg: een met aandacht uitgezette wandelroute die perfect gemarkeerd is.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Lahn Wanderweg, 6 dagen
Langs de oevers van de Lahn met een koninklijk tintje. De streek waardoor de Lahn stroomt, de grens van het Westerwald en de Taunus, ligt op slechts enkele uurtjes rijden vanuit Nederland. Langs de noord- en zuidzijde van de meanderende rivier loopt de Lahnwanderweg: een met aandacht uitgezette wandelroute die perfect gemarkeerd is.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Lutherweg Thüringen 6 dagen
Vijf eeuwen reformatie in Europa. De bekendste reformant uit de Duitse en Europese geschiedenis was zonder twijfel Martin Luther. Vier Duitse deelstaten sloegen de handen ineen en ontwikkelden een bewegwijzerde langeafstandswandelroute - van een uitzonderlijke lengte: alleen al op het Thüringse traject 900 kilometer! - met als thema Luther.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Rennsteig, Thüringer Woud gebergte
De Rennsteig is een kamweg over het Thüringer Woud gebergte, het Thüringer Schiffergebirge en het Frankenwald. De Rennsteig is zowel verbindingsweg als scheidingsweg. De trektocht loopt van oost naar west over dit oudste en beroemdste wandelpad van Duitsland.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Sneeuwschoen arrangementen Thüringer Wald
Sneeuwschoen wandelen is de ideale wintersport voor wandelaars en natuurliefhebbers, die niet per sé willen langlaufen of skiën en snelle afdalingen willen maken. Het Thüringer Wald is sneeuwzekerder dan andere middelgebergten zoals de Eifel, het Sauerland of de Harz.
Duitsland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
UNESCO Natuurreservaat Rondwandelreis, 9 of 10 dgn.
Het UNESCO Natuurreservaat Vessertal Thüringer Wald, ligt in het midden in het gebergte. Deze hotelwandelreis laat u kennis maken met alle kanten van dit interessante natuurreservaat in het Thüringer Wald.
Totaal 8 reizen
1 pagina
1