Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

standplaats of trektocht
Totaal 7 reizen
1 pagina
1
Engeland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Cornwall, 7 dagen
Gedeeltelijk gaat deze tocht over de South West Way, één van de bekendste Engelse langeafstandspaden welke meestal langs de kust gaat; er zijn dus nooit lange stijgingen en dalingen. Onderweg zijn genoeg pleisterplaatsen voor typisch Engelse lekkernijen: ´tea and Cornish pie´ (een zoet taartje) of een ´pint of bitter´ (ruim een halve liter donker bier zonder schuim). Een afwisselende en verrassende route: natuur, historie, en rust tegelijk.
Engeland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Cotswolds, 7 dagen
De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Temidden van het vredige landschap kronkelen wandelpaden door weiden en bosland.
Engeland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Kent 7 dagen singlereis
In Kent loopt u over een flink deel van de North Downs Way: een long distance footpath door fraaie loofbossen met mooie uitzichten over de weidse omgeving. Het landschap is typisch engels: vele holle weggetjes met hoge heggen langs weiden en akkers die begrensd zijn door muurtjes waarover de wandelroutes soms met trapjes gaan.
Engeland - Wandelvakantie - Groep - Trektocht
Kent Downs & Stour Valley 5/7 dagen single
Wandelen door een Area of Outstanding Natural Beauty. Deze wandelreis volgt de Stour dwars door een fraai Engels landschap van de bron bij Ashford tot de monding in de Strait of Dover.
Engeland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Kent Downs & Stour Valley, 5/7 dagen
Wandelen door een Area of Outstanding Natural Beauty. Deze wandelreis volgt het riviertje Stour dwars door een fraai Engels landschap van de bron bij Ashford tot de monding in de Strait of Dover.
Engeland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Kent, 7 dagen
Kent zult u wellicht denken aan vredige dorpen, lommerrijke laantjes en stille stukjes bos. Het gebied wordt de tuin van Engeland genoemd, ideaal om te wandelen en ook om tot rust te komen.
Engeland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Single Reis - Wandelvakantie Kent, 7 dagen
Groeps-/wandelvakantie voor singles naar Groot-Brittannië incl. verblijf in het gastenverblijf van een klooster met ontbijt en mooie wandeltochten.
Totaal 7 reizen
1 pagina
1