Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

standplaats of trektocht
Totaal 6 reizen
1 pagina
1
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Trektocht
De berg Olympus Trekking Week, 7 dgn.
Een unieke trekking ervaring in de hoogste en bekendste berg van Griekenland! De laatste dag is markt met een bezoek aan Meteora! Olympus, volgens de Griekse mythologie het thuis van de 12 antieke Griekse goden en godinnen, is de bekendste berg van Griekenland.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Trektocht
Olympus-Meteora-Karpenisi-Delfi, 18 dgn.
Deze trektocht door Noord-Griekenland volgt het lange-afstandpad E4, van Litochoro tot Delfi, totaal 250 kilometer. We starten langs de toppen van de Olympos, de Berg van de antieke Goden. Het is een reis voor volhouders; ideaal om al genietend van de bergen je hoofd helemaal leeg te maken.
Griekenland - Fietsvakantie - Groep - Trektocht
Single Reis - De Odyssee actief 40-55 jaar, 15 dagen
Avontuurlijke vlieg-/rondreis Griekenland voor singles incl. ontbijt, 4 lunches, 4 x BBQ en heel veel extra's zoals kayak- en fiets- en wandeltochten.
Griekenland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Skopelos en/of Alonnisos, 8 of 15 dgn.
De eilanden Skopelos en Alonnisos behoren tot de noordelijke Sporaden. Wij verzorgen een ontdekkingsreis door het binnenland, en tonen je de verschillende aspecten die dat te bieden heeft. We lopen op beide eilanden vanuit 1 hotel in de hoofdstad: Skopelos Chora c.q. Patitiri op Alonnisos.
Griekenland - Fietsvakantie - Individueel - Standplaats
Wandel- & fietsvakantie Zakynthos, 8/15 dagen
Fietsen en wandelen op het Ionische eiland Zakynthos incl. vliegreis, transfers, verblijf, 1x ontbijt, gebruik tourfiets en Nederlandstalige routes.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Zagoria, Vikoskloof, Tzoumerka en Arachthos, 15 dgn.
In de Noord-Pindos (Zagoria) voeren de wandelingen meestal over -soms steile- bergpaadjes. In de Zuid-Pindos lopen we vaker over landwegjes en bospaden De reis bevat ook een middag raften door de smalle Arachthos kloof, onder begeleiding van Trekking Hellas.
Totaal 6 reizen
1 pagina
1