Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

standplaats of trektocht
Totaal 12 reizen
2 pagina's
Griekenland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Corfu-Trail singlereis, 8 dagen
Het bekendste Ionische eiland is Corfu, tevens het groenste eiland van heel Griekenland en daarom zo aantrekkelijk om er te wandelen. De kust van Corfu is vrij grillig en rotsachtig, met talloze baaien met rustige grindstranden. Totaal is de Corfu-Trail 220 km lang; in deze reis zijn de 50 fraaiste kilometers opgenomen.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Trektocht
De berg Olympus Trekking Week, 7 dgn.
Een unieke trekking ervaring in de hoogste en bekendste berg van Griekenland! De laatste dag is markt met een bezoek aan Meteora! Olympus, volgens de Griekse mythologie het thuis van de 12 antieke Griekse goden en godinnen, is de bekendste berg van Griekenland.
Griekenland - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Kefalonia en Ithaka 8 dagen singlereis
Kefalonia en Ithaka zijn minder bekend en ook minder druk dan andere Griekse eilanden, en daardoor ook iets authentieker. Door de regenrijke winters zijn Kefalonia en Ithaka vrij groen. U wandelt er ook door een vruchtbare vlakte, van dorpje naar dorpje. Ithaka kent ook hoogteverschillen maar het is er stiller.
Griekenland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Kefalonia en Ithaka, 8 dagen
Kefalonia en Ithaka zijn minder bekend en ook minder druk dan andere Griekse eilanden. De wandelingen over de eilanden gaan aan de hand van een duidelijke Nederlandstalige routebeschrijving. Kefalonia is ruig en bergachtig. Ithaka kent ook hoogteverschillen maar het is er stiller.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Kreta, 8 dagen
Lokaal is het weekprogramma opgebouwd uit wandelingen door bergen, door kloven en door typisch agrarisch landschap, en dat alles precies in een juiste balans.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Trektocht
Olympus-Meteora-Karpenisi-Delfi, 18 dgn.
Deze trektocht door Noord-Griekenland volgt het lange-afstandpad E4, van Litochoro tot Delfi, totaal 250 kilometer. We starten langs de toppen van de Olympos, de Berg van de antieke Goden. Het is een reis voor volhouders; ideaal om al genietend van de bergen je hoofd helemaal leeg te maken.
Griekenland - Fietsvakantie - Groep - Trektocht
Single Reis - De Odyssee actief 40-55 jaar, 15 dagen
Avontuurlijke vlieg-/rondreis Griekenland voor singles incl. ontbijt, 4 lunches, 4 x BBQ en heel veel extra's zoals kayak- en fiets- en wandeltochten.
Griekenland - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Skopelos en/of Alonnisos, 8 of 15 dgn.
De eilanden Skopelos en Alonnisos behoren tot de noordelijke Sporaden. Wij verzorgen een ontdekkingsreis door het binnenland, en tonen je de verschillende aspecten die dat te bieden heeft. We lopen op beide eilanden vanuit 1 hotel in de hoofdstad: Skopelos Chora c.q. Patitiri op Alonnisos.
Griekenland - Fietsvakantie - Individueel - Standplaats
Wandel- & fietsvakantie Zakynthos, 8/15 dagen
Fietsen en wandelen op het Ionische eiland Zakynthos incl. vliegreis, transfers, verblijf, 1x ontbijt, gebruik tourfiets en Nederlandstalige routes.
Griekenland - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Zagoria, Vikoskloof, Tzoumerka en Arachthos, 15 dgn.
In de Noord-Pindos (Zagoria) voeren de wandelingen meestal over -soms steile- bergpaadjes. In de Zuid-Pindos lopen we vaker over landwegjes en bospaden De reis bevat ook een middag raften door de smalle Arachthos kloof, onder begeleiding van Trekking Hellas.
Totaal 12 reizen
2 pagina's