Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

standplaats of trektocht
Totaal 8 reizen
1 pagina
1
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Aitana gebergte, Costa Blanca, Sella
Zowel ervaren als beginnende wandelaars kunnen een van de wandelingen in de omgeving van Sella lopen. Verder werden meer dan 300 (berg)klimroutes uitgezet in de vallei, wat Sella tot het belangrijkste klimgebied van de Costa Blanca maakt. Verblijf in bed and breakfast.
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Andalucia, langs de GR 145, 8 dgn.
Deze wandeling toont je de mooie streek tussen Loja en Moclin. Dit ligt in de driehoek Antequera, Cordoba, Granada. Je loopt er langs schilderachtige riviertjes, over de kam van een kleingebergte, door weiden en heuvelachtige gebieden. Trektocht met of zonder begeleiding.
Spanje - Rondreis - Groep
Excursiereis Proef & Beleef CataloniŽ
Vliegreis Spanje incl. ontbijt, 6x diner, 1x lunch, diverse proeverijen, begeleide wandelingen en excursies naar o.a. Barcelona en Hostalric
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Montes de MŠlaga, Axarquia, 8 -9 dgn.
Wilt u te voet een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage wandelen dan is dit een ideaal arrangement. De eerste 2 nachten verblijft u in El Ńguila Libre in Alfarnatejo. Het gebied rond Alfarnatejo wordt de kleine PyreneeŽn genoemd.
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Montes de MŠlaga, Finca Serrato, 8 dgn.
Finca Serrato is gelegen in het hart van de Montes de MŠlaga. Het gebied is bij uitstek geschikt voor wandelingen en trektochten met prachtige vergezichten over de vallei van de AxarqŪa en de kust. Het is een schaars bebouwd, heuvelachtig tot bergachtig gebied.
Spanje - Wandelvakantie - Groep - Standplaats
Single Reis - Wandelen CataloniŽ, 8 dagen
Vlieg Wandelvakantie Spanje voor singles incl. 1-pers.kamer Vlieg Wandelvakantie Spanje voor singles incl. 1-pers.kamer, Šlle maaltijden en wandelingen/excursies naar o.a. Tossa de Mar, Rupit & Barcelona.
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Trektocht
Valencia, lopen langs de GR7, 8 dgn.
Wandelreis met bagagevervoer in Spanje langs de GR7/E4 Lange-afstandswandelpad. Eťn week wandelen door ťťn van de mooiste gebieden van Spanje. De E4 GR7 is met bijna 9.000 km de langste wandelroute in Europa. Beginnend aan de Atlantische kust bij de Straat van Gibraltar.
Spanje - Wandelvakantie - Individueel - Standplaats
Wandelen in de Sierra de Aracena,
Dit schitterende gebied met zijn glooiende heuvels en witte dorpjes is te vinden ten westen van de Sierra Morena, de langste bergketen van Spanje. Met zijn 40.000 inwoners op een gebied van 3000 vierkante kilometer is het een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.
Totaal 8 reizen
1 pagina
1